Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Utolsó kommentek

  • Szexi Anyu: @liza79: Szia Liza! Az a helyzet, hogy én is kávéfogyasztó vagyok, megértem a problémádat. Nem tudnék meglenni nélküle... :-) Napi egy CSÉSZE elfogy... (2011.01.26. 16:21) Miért is?
  • liza79: Sziasztok! Most szeretném elkezdeni ezt a diétát, viszont kávézom és ez tilos, ráadásul másfél deci tejjel szoktam inni. Mi a tapasztalat, mikor a ... (2011.01.26. 16:04) Miért is?
  • Szexi Anyu: @MindenÉrdekesCsakKérdezniKell: Akár így is értelmezhető a bejegyzés... :) (2009.12.07. 20:23) Szex minden helyiségben
  • MindenÉrdekesCsakKérdezniKell: Akkor ez a loveroute? :) előszoba > konyha > nappali > hálószoba (2009.12.07. 20:00) Szex minden helyiségben
  • Szexi Anyu: @ardeacinerea: Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett a cikk! További szép napot! (2009.09.23. 14:27) A mindentudó ginseng
  • Utolsó 20

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ajánlott oldalak

www.tantra.lap.hu www.szexualterapia.eu www.furedi.hu www.erotika.lap.hu

"A szex az ember legéltetőbb energiája, és nem magát a célt kellene jelentenie. A szex vezethetne minket saját lelkünk felé."-OSHO

2009.09.08. 15:12 Szexi Anyu

Nők vs. Férfiak

Címkék: férfi szex párkapcsolat vidám szexi szexis

Halihó Mindenkinek!

Köztudott, hogy mi (Nők) és a Férfiak más bolygóról származunk. Míg mi a Vénuszról, addig a Teremtés koronái a Marsról. Nos, nem vagyunk egyformák... de nem is kell hogy azok legyünk. Az élet így szép ahogy van! Ismerjük ki (még jobban) szeretett párunkat, fogadjuk el Őt olyannak amilyen, tiszteljük! Azonban ahhoz, hogy megőrizzük a családi tűzhely melegét az alábbi mondatokat mindenképp kerüljük el!
 
  1. Szeretsz még?
A Nők sokkal kommunikatívabb mint a Férfiak. Ne várjuk Tőlük, hogy állandóan hangoztassák érzelmeiket. Számomra mindig is fontosabb volt, hogy a tettek beszéljenek és ne a szavak. (hú de költői lettem..:D) Ha tettekkel kifejezi szerelmét, ha gyengéd, figyelmes, tisztel…, akkor minek erőltetjük ezt a kérdést?! Ha pedig nem fejezi ki, akkor kár megkérdezni!
 
  1. Te soha, mindig és így tovább…
Hajlamosak vagyunk túlozni. „Te soha nem mosogatsz, Te soha nem porszívózol…” Valljuk be, hogy ez nincs mindig így. Nem kellenek ezek a nagy szavak. Ha szépen kérünk és nem számon kérünk akkor sokkal előbb érjük el a célunkat! Csak okosan, semmi erőltetés!
 
 
  1. A barátnőm pasija most kapott fizetésemelést!
Az összehasonlítgatás senkinek nem tesz jót. Gondolj bele, hogy mi lenne ha ez fordítva történne. (Ha történik, akkor meg kell beszélni és nem bosszút állni, annál rosszabb nincs is!) Mert nem az ambícióját növeled ezzel, hanem a frusztráltságát. És kinek hiányzik egy frusztrált Férfi? Nem az a jó, ha magabiztos és felnézhetsz rá? Inkább növeld az egoját, a jutalom nem marad el!
 
 
  1. Kövér vagyok?
Karikás a szemem? Lóg a mellem? Ezekre nincs jó válasz. Ha nem-et felel, Te nem hiszed el, ha igen-t mondd, akkor megsértődsz. Szegényke mit tenne ebben a helyzetben, maximum azt mondja, hogy jó vagy neki úgy ahogy vagy. És hidd el, hogy ez így van! Egyébként tapasztalatból mondom, hogy mi nők sokkal kritikusabb vagyunk magunkkal és pláne a többi nővel szemben. A hibákat sokkal előbb kiszúrjuk, míg a férfiak nem veszik észre őket. Ez tényleg így van!
 
 
  1. Most mire gondolsz?
Szex után minden Nő azt szeretne, ha a Férfi akit szeret most összeköltözésre, házasságra, gyermekre gondolna. Nos, ki kell Titeket ábrándítanom... nem erre gondolnak, de ahelyett, hogy ez is egy vita téma lehetne Köztetek, egyszerűen csak bújj hozzá és élvezzd a pillanatot!
 
 
 

Vidám napot! :-)

Szólj hozzá a fórumban, vagy ha kérdésed van katt ide>>>

Szexi Anyu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexianyuci.blog.hu/api/trackback/id/tr951368666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása