Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Utolsó kommentek

  • Szexi Anyu: @liza79: Szia Liza! Az a helyzet, hogy én is kávéfogyasztó vagyok, megértem a problémádat. Nem tudnék meglenni nélküle... :-) Napi egy CSÉSZE elfogy... (2011.01.26. 16:21) Miért is?
  • liza79: Sziasztok! Most szeretném elkezdeni ezt a diétát, viszont kávézom és ez tilos, ráadásul másfél deci tejjel szoktam inni. Mi a tapasztalat, mikor a ... (2011.01.26. 16:04) Miért is?
  • Szexi Anyu: @MindenÉrdekesCsakKérdezniKell: Akár így is értelmezhető a bejegyzés... :) (2009.12.07. 20:23) Szex minden helyiségben
  • MindenÉrdekesCsakKérdezniKell: Akkor ez a loveroute? :) előszoba > konyha > nappali > hálószoba (2009.12.07. 20:00) Szex minden helyiségben
  • Szexi Anyu: @ardeacinerea: Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett a cikk! További szép napot! (2009.09.23. 14:27) A mindentudó ginseng
  • Utolsó 20

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ajánlott oldalak

www.tantra.lap.hu www.szexualterapia.eu www.furedi.hu www.erotika.lap.hu

"A szex az ember legéltetőbb energiája, és nem magát a célt kellene jelentenie. A szex vezethetne minket saját lelkünk felé."-OSHO

2009.09.15. 21:44 Szexi Anyu

A mindentudó ginseng

Címkék: kína szex táplálkozás vitamin gyógynövény egeszseg ginseng

Sziasztok!

Tegnap már írtam Nektek -kedves Anyukák- arról, hogy amint lehetőségünk van rá, próbáljunk meg lazítani. Ezt a témát boncolgassuk most egy kicsit tovább. Arra gondoltam, hogy egyik kedvenc (egy a sok közül…:-)) gyógynövényemet hívom segítségül; a ginsenget. 
Ha sokat jársz gyógynövényboltokban (én elég sokat) akkor gyakran találkozhatsz a polcokon a ginseggel, azaz a belőle készült termékekkel. Általában az embereknek két dolog jut rögtön eszébe róla; Kína és a szerelmi vágy növelése. De azt kevesen tudják, hogy remek immunerősítő hatása is van!
 
A formája miatt embergyökérnek is nevezett ginsenget nagyjából ötezer éve ismerik és alkalmazzák Kínában. A nyugati orvostudomány a 16. század óta használja. A gyógynövény hatóanyagainak elemzésekor felfedezték, hogy nagyon sok vitamin található benne. A-, E-, B1-, B2-, B6-, B12- és C-vitamin mellett tartalmaz folsavat, mangánt, cinket és rezet is. Ennek köszönhetően kiválóan alkalmas immunerősítésre, az állóképesség és a fizikai aktivitás növelésére. A ginseng sokoldalúságát bizonyítja, hogy nemcsak a testre, hanem a szellemre is hat: segítséget nyújt egyes pszichés panaszok, például belső feszültség, nyugtalanság, idegi fáradtság esetén. Remek csodaszer tehát! Mint mindent ezt is túlzásba lehet vinni! A belőle készült termékek csak kúraszerűen alkalmazhatók! Minden előírást szigorúan be kell tartani!

A ginsenget több ezer éve használják gyógyításra, mert olyan természetes anyagokat tartalmaz, amelyek normalizálják a szervezet mûködését, erõsítik a testi és lelki ellenálló képességet.

 
Foglaljuk össze kicsit bővebben mire is jó!
 

Erősíti az immunrendszert: Kutatások kimutatták, hogy a ginseng hosszú távú használata gátolhatja az öregedéssel együtt járó immunrendszer gyengülést, és védelmet nyújthat a fertőző megbetegedésekkel szemben azzal, hogy segít ellenállnunk a szabadgyökökkel szemben és csökkenti a stressz káros hatásait.

 
  • Segít felvenni a küzdelmet a rák ellen: Kutatók szerint a már meglévő tumorok növekedését meggátolja, továbbá a sugárzás okozta károsodások ellen is védelmet nyújt nem csupán azzal, hogy segít talpra állni utána, hanem magukra a sérült szervekre is gyógyító hatása van.
 
  • Növeli testünk stresszel szembeni ellenállóképességét: A természetes „stresszhormonokat” egyensúlyban tartja.
 
  • A szívre is jó hatással van: Az össz. koleszterinszint csökkentésével és a jó koleszterin (HDL) növelésével remek hatást gyakorol a szívre.
 
  •  Közvetlen hatással van az agyra és annak működésére: A kutatások kimutatták, hogy az immunrendszer és a központi idegrendszer erősítése révén késleltetheti a mentális és fizikai fáradtság kezdetét.
                  
  •  Növeli a szexuális vágyat és csökkenti a klimax panaszait: Jelenleg folyamatban vannak ilyen kutatások, de népszerűsége már bizonyította a fenti állítást. :)
 
 
Fontos tudnivalók
Mivel a ginseng segít egyensúlyba hozni a vércukorszintet, a cukorbetegek, különösen az inzulint használók konzultáljanak használata előtt kezelőorvosukkal!
Tartós használat esetén magas vérnyomást okozhat! Nem ajánlott azoknak, akiknek magas a vérnyomásuk, vagy szív-és érrendszeri panaszaik vannak!
Terhesség és szoptatás ideje alatt nem ajánlott!
A kínai orvosok javaslata alapján ne szedjünk ginsenget láz, megfázás vagy influenza esetén. Mindazonáltal a betegség utáni felépüléshez már ajánlják szedését!
 
Azt gondolom, hogy nem árt rászánni az időt, hogy a közelünkben található drogériában körül nézzünk, hogy mégis milyen ginseng termékeket árulnak.
 
Mindenkinek jó nézelődést és szép napot!
 
 
Szexi Anyu
 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexianyuci.blog.hu/api/trackback/id/tr431384978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ardeacinerea · http://www.pallas70.hu/osszetett-kepzesek.php 2009.09.16. 11:30:18

Klassz cikk!
Örülök, hogy kiemelted, hogy csak mértékkel, kúra szerűen szabad alkalmazni. Ezt sokan figyelmen kívül hagyják, pedig ezzel árthatnak maguknak!
Immun erősítésre egyébként még a homoktövis is remek. :)

Szexi Anyu 2009.09.23. 14:27:23

@ardeacinerea: Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett a cikk! További szép napot!
süti beállítások módosítása