Utolsó kommentek

  • Szexi Anyu: @liza79: Szia Liza! Az a helyzet, hogy én is kávéfogyasztó vagyok, megértem a problémádat. Nem tudnék meglenni nélküle... :-) Napi egy CSÉSZE elfogy... (2011.01.26. 16:21) Miért is?
  • liza79: Sziasztok! Most szeretném elkezdeni ezt a diétát, viszont kávézom és ez tilos, ráadásul másfél deci tejjel szoktam inni. Mi a tapasztalat, mikor a ... (2011.01.26. 16:04) Miért is?
  • Szexi Anyu: @MindenÉrdekesCsakKérdezniKell: Akár így is értelmezhető a bejegyzés... :) (2009.12.07. 20:23) Szex minden helyiségben
  • MindenÉrdekesCsakKérdezniKell: Akkor ez a loveroute? :) előszoba > konyha > nappali > hálószoba (2009.12.07. 20:00) Szex minden helyiségben
  • Szexi Anyu: @ardeacinerea: Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett a cikk! További szép napot! (2009.09.23. 14:27) A mindentudó ginseng
  • Utolsó 20

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ajánlott oldalak

www.tantra.lap.hu www.szexualterapia.eu www.furedi.hu www.erotika.lap.hu

"A szex az ember legéltetőbb energiája, és nem magát a célt kellene jelentenie. A szex vezethetne minket saját lelkünk felé."-OSHO

2009.12.07. 21:11 Szexi Anyu

A jó házasság titka

Címkék: párkapcsolat házasság

Jó estét Mindenkinek!

A következő témában nagyon sok írás jelent már meg. Ilyen is, olyan is. Én most nem szeretnék belemenni ezek elemzésébe. Néhány alapigazságot, -amiben jómagam is hiszek- szeretnék Veletek megosztani. Várom a hozzászólásokat, h. ki miben látja a jó házasság titkát!

A jó házasság titka

 

Kutatások és személyes megfigyelések tapasztalatai egyaránt azt bizonyítják, h. a tartósan stabil házasság/párkapcsolat határozottan nem a pillanat elragadtatására épül. Az érzelmek, indulatok kiváltotta már-már önkívületi állapot nem mindennapos élmény. Azaz, a lila köd egyszer csak elszáll, és akkor jönnek azok a bizonyos ’unalmas hétköznapok’. Lássuk be, h. ennek bekövetkezése –sajnos- elkerülhetetlen. Azonban, h. házasságunk/tartós párkapcsolatunk ne sérüljön, be kell látnunk, h. ennek kezelése szükséges, és kellő kitartással lehetséges! Ha persze párunk igazán fontos számunkra, és ennek megoldására mindkét fél ugyanúgy törekszik!

 

Jómagam házasság-párti vagyok. Manapság kezd közhellyé válni az a mondat, h. „az csak egy papír”. Akik így vélekednek, nyugodt szívvel megtehetik, hisz’ mindenki azt gondol, amit akar, de én ezzel a felfogással soha nem értettem egyet. Véleményem szerint, a házasság nem csak papír, hanem egy nagyon szoros kötelék 2 ember között, ami sokkal komolyabb kötelék a párkapcsolatnál.

 

Lássuk most egy pár példát, h. mi is kell az igazi boldogsághoz:

 

-Naponta tegyünk „erőfeszítéseket”, olyanokra mint pl.: megbocsátás, megörvendeztetés. Tanuljunk meg megbocsájtani Párunknak! Ne vessük állandóan a szemére, ha már egy lezárt dologról van szó. Lepjünk meg Párunkat apró figyelmességekkel, kedvességekkel!

 

-A tény elfogadása, miszerint nem az a fontos, h. kinek van igaza, hanem az, h. mi a helyes. Beszéljük ki higgadtan, mihamarabb a problémákat és próbáljunk meg megoldást találni rá. Soha ne feküdjünk le haraggal! És ne feledjük, a harag rossz tanácsadó!

 

-Hajlandóság arra, h. lenyeljük a békát! Legyünk képesek megalázkodni Párunk előtt és kérjünk bocsánatot, v. ha minket ért sérelem, akkor ne erőltessük le Párunk torkán azt a békát.

 

-A kézség, h. megpróbáljuk beleélni a másik helyzetébe magunkat, sokat segíthet! Együttes erővel gyógyítsuk be a sebeket a szeretet és a megbocsátás által!

 

A sikeres együttélés megteremtésére fordított minden egyes nap és minden egyes erőfeszítés után megértjük majd, h. a mézeshetek féktelen szenvedélyének, gyönyörének lassankénti lecsillapodása után az igaz szerelem sokkal mélyebb érzését ismerhetjük meg. 

Hát így legyen! Ennyi voltam mára!


Pusszantáááás!

 

Ha kérdésed, észrevételed van katt ide a privát e.mail címre>>>

 

Szexi Anyu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexianyuci.blog.hu/api/trackback/id/tr501581631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása