Utolsó kommentek

  • Szexi Anyu: @liza79: Szia Liza! Az a helyzet, hogy én is kávéfogyasztó vagyok, megértem a problémádat. Nem tudnék meglenni nélküle... :-) Napi egy CSÉSZE elfogy... (2011.01.26. 16:21) Miért is?
  • liza79: Sziasztok! Most szeretném elkezdeni ezt a diétát, viszont kávézom és ez tilos, ráadásul másfél deci tejjel szoktam inni. Mi a tapasztalat, mikor a ... (2011.01.26. 16:04) Miért is?
  • Szexi Anyu: @MindenÉrdekesCsakKérdezniKell: Akár így is értelmezhető a bejegyzés... :) (2009.12.07. 20:23) Szex minden helyiségben
  • MindenÉrdekesCsakKérdezniKell: Akkor ez a loveroute? :) előszoba > konyha > nappali > hálószoba (2009.12.07. 20:00) Szex minden helyiségben
  • Szexi Anyu: @ardeacinerea: Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett a cikk! További szép napot! (2009.09.23. 14:27) A mindentudó ginseng
  • Utolsó 20

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ajánlott oldalak

www.tantra.lap.hu www.szexualterapia.eu www.furedi.hu www.erotika.lap.hu

"A szex az ember legéltetőbb energiája, és nem magát a célt kellene jelentenie. A szex vezethetne minket saját lelkünk felé."-OSHO

2009.10.20. 15:07 Szexi Anyu

Rákellenes étrend

Címkék: rák egészség étrend

Sziasztok!

Ismét beszélgessünk egy kicsit a táplálkozásról. Úgy látom, hogy manapság az emberek egyre inkább odafigyelnek arra, hogy mit esznek-isznak, mivel töltik meg bendőjüket. :) Egyre inkább elterjed a tudatos táplálkozás és ezzel párhuzamosan a tudatos vásárlás! Ez remek! Sok cikket és műsort lehet olvasni és látni ezzel kapcsolatban a médiában. Lehet, hogy már kissé elcsépelt, de akkor is úgy gondolom, hogy az én blogomon is essen szó a rákellenes étrendről, mert jómagam nagyon fontosnak találom! Örülnék neki, ha minél többen elolvasnátok!

Rákellenes étrend

Eme étrend elsősorban zöldségekből, gabonafélékből, kiegészítőként pedig olívaolajból, biovajból, fokhagymából és fűszernövényekből áll. Hús és tojás is fogyasztható, de csak mértékkel!

 

 

 

 

 

Zöld tea Hatásos antioxidáns és méregtelenítő. Hatóanyaga a katekin.

Kurkuma, curry A ma ismert leghatásosoabb gyulladásgátló, erősíti a kemoterápia hatását, csökkenti a daganatok növekedését.

Gyömbér Erős gyulladásgátló és antioxidáns, fellép a rákos sejtek ellen is..

Káposztafélék Fejes és vöröskáposzta, kelbimbó, brokkoli, kínai kel, karfiol, karalábé. Mindegyikük szulforant tartalmaz, mely hatásosan fékezi meg a rákos sejteket, még mielőtt azok kialakulnának.

Hagymafélék A foghagyma az egyik legősibb gyógynövény (i.e 3000-ből származó sumér kőtáblákon már találtak fokhagymás receptet). Nagyon hatásos rákmegelőző élelmiszer, de hozzájárul a vércukorszint csökkentéséhez is.

Karotinokban gazdag zöldségek, gyümölcsök Sárgarépa, sütőtök, paradicsom, sárgabarack, cékla és valamennyi élénk színű zöldség vagy gyümölcs. A-vitamint és likopént is tartalmaznak. Serkentik az immunrendszer működését.

Szója Izoflavonjai megakadályozzák, hogy a nemi hormonok sekentsék a rákos sejtek fejlődését. (a sok szóját fogyasztó ázsiai nők körében ritkább a mellrák) A hagyomás tejtermékek mellett érdemes szójatejet is fogyasztani.

Omega-3 zsírsavak Bizonyított, hogy aki legalább kétszer eszik hetente halat, bizonyos ráktípusokban ritkábban betegszik meg. A szardella, a makréla, a lazac és a lenmagolaj a leggazdagabb tárháza e zsírsavaknak.

Probiotikumok A belekben élő barátságos baktériumok segítik az emésztést, és fokozzák az imunitást. Ezek a baktériumok bizonyítottan gátolják a vastagbélrák kialakulását. Joghurtban, kefírben, savanyú káposztában bőven megtalálhatóak.

Remélem, tudtam némi újdonsággal szolgálni! Ezzel kívánok ma Mindenkinek jó egészséget!

Szólj hozzá, vagy ha kérdésed van katt ide, szívesen segítek>>>

Szexi Anyu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexianyuci.blog.hu/api/trackback/id/tr281463202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása