Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Utolsó kommentek

  • Szexi Anyu: @liza79: Szia Liza! Az a helyzet, hogy én is kávéfogyasztó vagyok, megértem a problémádat. Nem tudnék meglenni nélküle... :-) Napi egy CSÉSZE elfogy... (2011.01.26. 16:21) Miért is?
  • liza79: Sziasztok! Most szeretném elkezdeni ezt a diétát, viszont kávézom és ez tilos, ráadásul másfél deci tejjel szoktam inni. Mi a tapasztalat, mikor a ... (2011.01.26. 16:04) Miért is?
  • Szexi Anyu: @MindenÉrdekesCsakKérdezniKell: Akár így is értelmezhető a bejegyzés... :) (2009.12.07. 20:23) Szex minden helyiségben
  • MindenÉrdekesCsakKérdezniKell: Akkor ez a loveroute? :) előszoba > konyha > nappali > hálószoba (2009.12.07. 20:00) Szex minden helyiségben
  • Szexi Anyu: @ardeacinerea: Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett a cikk! További szép napot! (2009.09.23. 14:27) A mindentudó ginseng
  • Utolsó 20

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ajánlott oldalak

www.tantra.lap.hu www.szexualterapia.eu www.furedi.hu www.erotika.lap.hu

"A szex az ember legéltetőbb energiája, és nem magát a célt kellene jelentenie. A szex vezethetne minket saját lelkünk felé."-OSHO

2009.09.28. 13:56 Szexi Anyu

A tantra törvényei

Címkék: szex párkapcsolat tantra tantrikus

Sziasztok!

A tantrában semmi sincs, ami tilos lenne. Átéljük vele az élet tiszta gyönyörét. Mindaz, amit az ember megtapasztal, egy alkalomnak számít a szellemi gyarapodás terén. Igyekezzünk tehát gyarapodni, fejlődni e téren is! Hozzuk ki magunkból a legtöbbet és tanuljunk testünktől, mely minden kétséget kizáróan remek tanító! Lássuk hát mi is a tantra öt,  megszívlelésre érdemes törvénye, melyet sok szeretettel ajánlok figyelmetekbe! :)
Első törvény
A szerelemhez mindenekelőtt önmagunkat kell szeretni. Aki tudja szeretni saját magát, megérdemli az eksztázis megtapasztalását. Szeressük magunkat és ettől érzelmileg képesek leszünk kiteljesedni. Ezt követően szívesebben fogunk adni, de könnyebben tudunk elfogadni, kapni is. Ez a lelki szabadság a valódi partnerkapcsolatok alapja!
 
Második törvény
Felejtsük el a bűntudatot! Mivel és mit árthatnánk partnerünknek? Semmit sem, hiszen az igazi partneri viszony önkéntes. Szabaduljunk meg az effajta terhektől. Bocsássunk meg magunknak és partnerünknek is minden kisebb-nagyobb hibát és gyengeséget. Ne törődjünk apró-cseprő dolgokkal, ne vesszünk el a hétköznapokban, mindent vegyünk egy kicsit lazábban! Lapozzunk egyet és kezdjünk új életet! Megéri!
 
Harmadik törvény
Élvezzük a spontaneitást! Mindannyiunknak meg vannak a magunk jól bejáratott fogásaink, amelyeket újból és újból alkalmazunk a szexnél. Legyünk szabadabbak e téren is! Engedjük meg magunknak az új dolgok kipróbálását! Szex mindig csak az ágyban?! Miért nem a konyhában, az erdőben vagy a kocsi hátsó ülésén?! A megszokás unalmassá teszi a nemi örömöket. A változatosság testileg és lelkileg rugalmassá tesz, megőrzi a fiatalságot.
 
Negyedik törvény
Az érzéki vágy gondoskodást igényel. Teremtsünk megfelelő hangulatot és meghitt körülményt a fesztelen és oldott szexuális kapcsolatra. Szervezzük úgy a napunkat, hogy legyen legalább egy szabad óránk a partnerünkkel, amikor csókolhatjuk, simogathatjuk. Ne várjuk meg a lefekvés idejét, mert akkor ránk tör a fáradtság, és elillan az érzéki vágy! :(
 
Ötödik törvény
Legyünk odaadóak! Sokaknak nem világos, mit is jelent maga a szó; 'odaadás'. Azt gondolják, hogy a személyiségük egy részét kell föláldozniuk.  De ez nem így van! A tantrikus szemléletben mit is jelent az odaadás? Azt jelenti, hogy magunkat megnyitjuk, tehát valakinek a legteljesebben feltárulkozunk. Minden gondolatunkkal, minden testrészünkkel, minden pórusunkkal. Semmi sem tabu, nincsenek titkok,  mert az ember magát eközben vesztesnek vagy kiszolgáltatottnak érezheti. Minden kapcsolat alapja a bizalom. Ezért vegyük partnerünket 10-15 percre meztelenül a karjainkba. Nem kell közben beszélni, csak érezni, simogatni, becézgetni. A testkontaktus (is) rendkívül fontos a bizalom kialakításához!

Szexi Anyu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexianyuci.blog.hu/api/trackback/id/tr101412747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása