Utolsó kommentek

  • Szexi Anyu: @liza79: Szia Liza! Az a helyzet, hogy én is kávéfogyasztó vagyok, megértem a problémádat. Nem tudnék meglenni nélküle... :-) Napi egy CSÉSZE elfogy... (2011.01.26. 16:21) Miért is?
  • liza79: Sziasztok! Most szeretném elkezdeni ezt a diétát, viszont kávézom és ez tilos, ráadásul másfél deci tejjel szoktam inni. Mi a tapasztalat, mikor a ... (2011.01.26. 16:04) Miért is?
  • Szexi Anyu: @MindenÉrdekesCsakKérdezniKell: Akár így is értelmezhető a bejegyzés... :) (2009.12.07. 20:23) Szex minden helyiségben
  • MindenÉrdekesCsakKérdezniKell: Akkor ez a loveroute? :) előszoba > konyha > nappali > hálószoba (2009.12.07. 20:00) Szex minden helyiségben
  • Szexi Anyu: @ardeacinerea: Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett a cikk! További szép napot! (2009.09.23. 14:27) A mindentudó ginseng
  • Utolsó 20

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ajánlott oldalak

www.tantra.lap.hu www.szexualterapia.eu www.furedi.hu www.erotika.lap.hu

"A szex az ember legéltetőbb energiája, és nem magát a célt kellene jelentenie. A szex vezethetne minket saját lelkünk felé."-OSHO

2009.12.06. 14:49 Szexi Anyu

Szex minden helyiségben

Halihó Mindenkinek!

Bár a cím rendkívül figyelemfelkeltő, mégsem lesz az alábbi bejegyzés ennyire pikáns.:)

Egy Nő és egy Férfi (most ne menjünk bele másfajta felállásba…) szexuális kapcsolatában fölmerülő problémák sokszor nem is magával az aktussal kapcsolatban merülnek fel, mint inkább az elsődleges nemi szervünk működésével kapcsolatosan. Hogy mire célzok?! Arra, hogy maga a szexuális aktus nem a hálószobában kezdődik! És hogy mi is az elsődleges nemi szervünk?! Hát nem más kérem szépen, mint az agy! Ezt fejtegem a következő bejegyzésben.

 

Elsődleges nemi szervünk

Lássunk először is egy rövid összegzést! Az előszoba az a hely, ahol a munkanap kezdetén/végén távoztunkban/érkeztünkben köszöntjük párunkat. Minél inkább törekedjünk arra, h. ez az időszak kellemesen kezdődjön/végződjön! Sokat számít h. hogyan válunk el egymástól, egy rossz veszekedés az egész napunkat megkeserítheti! Egy mosoly, egy forró ölelés, pár kedves szó, mennyivel kellemesebb búcsúzás/fogadtatás lehet, nem igaz? A konyha szintén egy kellemes terep lehet arra, h. a Férfit elkápráztassuk, hisz’ -véleményem szerint- nagyon igaz az a mondás, hogy a Férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út! A közös étkezés, beszélgetés minden párt közelebb hozhat egymáshoz. Sok Férfi még a főzésből is szívesen kiveszi a részét! Hagyjuk, had bontakozhasson ki Ő is. (azt, h. utána a konyha romokban hever, most inkább ne firtassuk..:)) (Bár, legnagyobb sajnálatomra egyre inkább azt tapasztalom, h. kedves Nő társaim nem tudnak és nem is akarnak főzni! Véleményem szerint ez szörnyű!) Na de folytassuk tovább a nappalival. A nappali a lazítás helyszíne lehet. Egy finom bor, egy kis édesség, egy masszázs mindenkit levesz a lábáról. Ha megfelelően használjuk ki a lakás minden pontját, akkor hálószobánk a gyönyör, az izgalom és a szerelem szigetévé változhat!

 

Amit mindenképpen szeretnék kiemelni, mert nagyon-nagyon fontosnak tartom, az a következő:

A szeretet, a meghittség, a kedvesség és a figyelmesség minden kapcsolat legfontosabb összetevője!Mára egyenlőre ennyi voltam. Házi feladat, h. a fenti sorokon Mindenki gondolkozzon el, legalább egy kicsit!

 


Ha privát szeretnél kérdést feltenni, v. hozzászólni, akkor katt ide>>>

 

Szexi Anyu
 

 

 

 

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexianyuci.blog.hu/api/trackback/id/tr61577951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása