Utolsó kommentek

  • Szexi Anyu: @liza79: Szia Liza! Az a helyzet, hogy én is kávéfogyasztó vagyok, megértem a problémádat. Nem tudnék meglenni nélküle... :-) Napi egy CSÉSZE elfogy... (2011.01.26. 16:21) Miért is?
  • liza79: Sziasztok! Most szeretném elkezdeni ezt a diétát, viszont kávézom és ez tilos, ráadásul másfél deci tejjel szoktam inni. Mi a tapasztalat, mikor a ... (2011.01.26. 16:04) Miért is?
  • Szexi Anyu: @MindenÉrdekesCsakKérdezniKell: Akár így is értelmezhető a bejegyzés... :) (2009.12.07. 20:23) Szex minden helyiségben
  • MindenÉrdekesCsakKérdezniKell: Akkor ez a loveroute? :) előszoba > konyha > nappali > hálószoba (2009.12.07. 20:00) Szex minden helyiségben
  • Szexi Anyu: @ardeacinerea: Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett a cikk! További szép napot! (2009.09.23. 14:27) A mindentudó ginseng
  • Utolsó 20

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ajánlott oldalak

www.tantra.lap.hu www.szexualterapia.eu www.furedi.hu www.erotika.lap.hu

"A szex az ember legéltetőbb energiája, és nem magát a célt kellene jelentenie. A szex vezethetne minket saját lelkünk felé."-OSHO

2009.10.03. 22:41 Szexi Anyu

Természetes vágykeltők

Sziasztok!

Azt mindenki nagyon jól tudja, hogy ősidők óta vannak afrodiziákumok (a szó eredete a csodálatos, görög istennőhöz, Afroditéhez köthető) melyeknek céljuk, hogy felkeltsék a vágyat és gyönyörrel ajándékozzák meg a szerelmeseket. Nem tudom tudjátok-e, de például az ókori Egyiptomban porított krokodilpéniszt használtak, az arabok pedig csicseriborsót. Később, a XVI. században mézzel édesített, zsályát, csombort és mentát tartalmazó ún.  Nostradamus-oldatot használták, mely még a mai napig is nagy népszerűségnek örvend! Sok olyan növény van még, mely képes arra hogy feltüzelje a szunnyadó parazsat! :) Lássuk hát ezeket!
 
 
 
 

 

 

 

 

Afrodiziákumok

 
 
Ánizs Egyik legkedveltebb fűszere volt a hedonista Rómának. Szerették emésztést elősegítő, élénkítő és nem utolsósorban szexuális aktusra ingerlő hatású, illatos olajáért.  
Tipp: cseppents olajából 4-5 cseppet mécsesedbe!
 
Ginkó A ginkófa hatóanyagai értágító hatásúak. Hatására a vér a nemi szervekbe áramlik, a véredények falának kitágításával.
Tipp: kapható szárított, tabletta vagy kapszula formátumban.
 
Szerecsendió Európában a XVI. Századtól kedvelt, elterjedt fűszer, főként izgató hatása miatt.
Tipp: illóolaját használd, lámpába, 4-4 cseppet!
 
Ginzeng A ginzeng potencianövelő szer. Ezt a klinikai vizsgálatok is megerősítik, hogy fokozza a szexuális vágyat. Ezen kívül erősíti az immunrendszert, fokozza a vérkeringést, növeli az általános energiaszintet.
Tipp: általában tabletta formájában kapható.
 
Gyömbér Elsősorban a vérkeringést és az érzékeket javító, a testbe forróságot csempésző hatásának köszönhetően kerülhetett a vágykeltő fűszerek közé. A hagyomány szerint korianderrel és rózsával keverve az egyik legjobb szerelmi ajzószer.
Tipp: főzzük bele ételünkbe, ott fejti ki hatását!
 
Marapuama Ősidők óta használják afrodiziákumként a Brazil és perui indiánok. Marapuama jótékony hatással van az erekciós zavarokra és a libidó hiányban szenvedőknek.
Tipp: a növényt szeretkezés előtt kell elfogyasztani tea formájában.
 
Borsmenta „Szerelmi játékra ösztönző”-nek nevezte el Hippokratész a belőle készült italt. Nem mindennapi égető és hűsítő íze különös élvezetet nyújt, ráadásul felerősíti a tapintóérzéket, valamint segíti a megfelelő izgalmi állapot elérését.
Tipp: készíthetünk belőle főzetet, vagy erős illóolaját is használhatjuk, max. 2-3 csepp erejéig, mert illata nagyon hamar betölti a szobát.
 
Petrezselyem Sokan nem is gondolnánk, hogy a vasárnapi ebédek :) gyakori főszereplője nem csupán kulináris élvezetet nyújt. Főképp férfitársainknak ajánljuk. Tény, hogy apioltartalmának köszönhetően értágító hatású.
Tipp: szárának rágcsálása, vagy a gyökereiből és leveleiből készített főzet segíti az erekció kialakulását, valamint az együttlét meghosszabbítását.
 
Fahéj Sikeresen alkalmazható közérzetünk javítására, feszültségoldásra és nem utolsósorban a nemi izgalom fokozására.
Tipp: létezik olyan recept, mely szerint 25-30 gramm fahéjat ugyanennyi ginzenggel és vaníliával 2 hétig vörösborban áztatva kiváló szerelmi bájital készíthető.
 
Chili paprika Gyógynövényként és fűszerként egyaránt használjuk a chilit vagy a cayenni borsot.
Tipp: szájon át fogyasztva serkenti a vérkeringést, külsőleg vérzés, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású.
 
Zsálya A Földközi tenger vidékéről ered, meleg-, szárazságtűrő növény. Alkalmazható kimerültség, depresszió ellen, és a klimax tüneteinek enyhítésére.
Tipp: a zsályabor vagy -tea serkenti a szexuális aktivitást.
 
Sáfrány Keletről származó növény. Illóolaja pszichoaktív, izgató hatású, erősíti a fiatal férfiak nemi vágyát, valamint hosszú orgazmusélményt biztosít.
Tipp: főzz vele, különösen sült húsokhoz jó az íze!
 
Rozmaring A sámánok varázsszerként használták.
Tipp: illóolaját fürdővízbe téve fokozza a bőr vérellátását, ezáltal érzékenységét.
 
Bazsalikom A hinduk szent növénye a tulasi egyik fajtája a bazsalikom. A tulasihoz imádkoznak, áldozatokat mutatnak be neki, és naponta fogyasztanak belőle. Hitük szerint egészséget, termékenységet, örömteli nemi életet ajándékoz a növény. Illóolajokban, vitaminokban és cserzőanyagokban gazdag a bazsalikom. Ha nagyon érzékeny a bőröd v. kismama vagy ne használd!
Tipp: cseppents 6-7 cseppet lámpába!
 
Szegfűbors Az indián népi gyógyászatban úgy tartották, hogy sok-sok kakaóval elkeverve felizzítja a nemi ösztön szent tüzét.
Tipp: készíts kakaót v. forró csokoládét és csempéssz bele!

Fontos! Bármilyen növényt vagy gyógynövényt használsz, jó tudni, hogy mikor a leghatásosabb és legbiztonságosabb a fogyasztása. Hatóerejük szedésüktől és tárolásuktól is függ. A gyógynövények, bizonyos mértékben olyanok, mint a gyógyszerek, ezért a használati utasításban előírt szabályokat szigorúan be kell tartani!
 
 
Szexi Anyu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexianyuci.blog.hu/api/trackback/id/tr831425871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása