Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Utolsó kommentek

  • Szexi Anyu: @liza79: Szia Liza! Az a helyzet, hogy én is kávéfogyasztó vagyok, megértem a problémádat. Nem tudnék meglenni nélküle... :-) Napi egy CSÉSZE elfogy... (2011.01.26. 16:21) Miért is?
  • liza79: Sziasztok! Most szeretném elkezdeni ezt a diétát, viszont kávézom és ez tilos, ráadásul másfél deci tejjel szoktam inni. Mi a tapasztalat, mikor a ... (2011.01.26. 16:04) Miért is?
  • Szexi Anyu: @MindenÉrdekesCsakKérdezniKell: Akár így is értelmezhető a bejegyzés... :) (2009.12.07. 20:23) Szex minden helyiségben
  • MindenÉrdekesCsakKérdezniKell: Akkor ez a loveroute? :) előszoba > konyha > nappali > hálószoba (2009.12.07. 20:00) Szex minden helyiségben
  • Szexi Anyu: @ardeacinerea: Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett a cikk! További szép napot! (2009.09.23. 14:27) A mindentudó ginseng
  • Utolsó 20

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ajánlott oldalak

www.tantra.lap.hu www.szexualterapia.eu www.furedi.hu www.erotika.lap.hu

"A szex az ember legéltetőbb energiája, és nem magát a célt kellene jelentenie. A szex vezethetne minket saját lelkünk felé."-OSHO

2009.10.07. 14:44 Szexi Anyu

Tantra ABC

Címkék: szex szerelem párkapcsolat tantra tantrikus

Halihó Mindenkinek!
Ha jártál már itt a blogomon, akkor olvashattál pár érdekes dolgot a tantráról. (Ha most jársz itt először, és érdekel ez a téma bővebben, akkor nézd meg a korábbi bejegyzéseket is) Egyik legfontosabb dolog amit a tantra követői elmondhatnak magukról, az az, hogy kivételezett helyzetben vannak, újszerűen élik meg spirituális és szexuális világukat. Léteznek erre specializálódott tanfolyamok is. Én még ilyenen nem vettem részt, de ha valakit érdekel, hát kalandra fel! Ezeken a tanfolyamokon (de akár otthon is, miért ne?!) használnak különféle kifejezéseket -a tantra nyelvét-, így mindenki szégyenérzet nélkül beszélhet testrészeiről. Érdekesség képpen, ebből ismerjünk meg egy párat!
Tantra ABC
  • Játék a belső fuvolán: A szexuális főmeridián ingerlése a medencefenéktől (Perineum) a hét energiaközponton (csakrán) keresztül.
  • Jóni (szanszkrit szó, jelentése kozmikus öl): mennyei lótusz, rózsakert, barka, becses ékszer, mohás barlang, aranybarázda, aranygyümölcs, cinóberbarlang, jádebarlang, egyben a vagina (hüvely) neve.
  • Kundalini (hindi szó, jelentése kígyóerő): fizikai erő, amely a gerincoszlop alján felgöngyölve pihen; szexuális vagy lelki technikával feléleszthető és a testben érezhető módon felfelé áramlásra bírható - míg végül a koronacsakrán (a fejen) áthatolva a kozmikus energiával egyesül.
  • Linga (tibeti nyelven Vajra is): aranypálca, mennydörgő ék, cseresznyeszedő, varázsvessző, jogar, egyben a pénisz neve.
  • Maithuna: Shiva és Shakti szexuális egyesülésének rítusa, melynek során a kundalini (l. ott) felébred, és a szexuális energia ellenőrzés alá kerül.
  • Mantrák (az erő szava, varázsige): az energia és az észlelés ébresztésére, illetve a vágy ellenőrzésére szolgáló szent hangok vagy szavak.
  • Shakti (istennő): a női tantrikus erő, a tiszta energia megtestesülése, egyben az asszonyi/istennői partner megnevezése.
  • Shiva (isten): a férfi tantrikus erő, a tiszta öntudat megtestesülése, egyben a férfiúi/isteni partner megnevezése.
  • Yab-Jum (az "apa-anya" tibeti elnevezése): olyan testhelyzet, amelyben a két partner felegyenesedve, ölüket egymáshoz szorítva szexuálisan egyesül, közben egymás arcát látják, és teljesen szabadon mozoghatnak.
  • Yantra (figura, hindi nyelven): a koncentráció fokozására szolgáló misztikus diagram.

     

Lassított élvezet A tantra gyakorlásához senkinek nem kell ún. ’hívővé’ válnia, sem pedig Kaliban vagy Shaktiban (a két, meglehetősen szexközpontú indiai istennőben) hinnie. A "varázslatot" némiképp azonban segíti, ha a tantrikus körben emlékhelyet rendezünk be a két szépségnek. A tanfolyamokon (és otthon is akár) a gyakorlópartnerek egymás lelki érzékenységét masszírozzák, manipulálják és stimulálják. Olyan banális dolgokkal gyakorolnak, mint hogy miként fejezzék ki kívánságaikat, és hogyan teljesítsék partnerük óhaját.
A tantra hívei általában elragadtatással állapítják meg, hogy azelőtt még soha nem éltek át ilyen élvezetesen lassú gyönyört.
Leegyszerűsítve a tantra új időérzéket visz a testi szerelembe; a végcél az éber "együtthálás", amelyet "tantrikus egyesülésnek" neveznek. Órákig, sőt egyes "szertartások" esetében napokig (!) is eltarthat, amíg a vágy rendszeresen fel- és leépített feszültségben-ellazulásban csúcsosodik ki, még mielőtt a férfi "elpazarolná" azt, amit egyébként minél gyorsabban szokott. :)
Aki a tantratechnika segítségével megkeresi és végül különböző fokon élvezni tudja ezt az élményszerzési képességet, az partnerét is minden esetben magával ragadja. Még ha Ő esetleg kevesebb megértést tanúsít is a tantra iránt az izgalmas, az új nyitottság és a hosszan tartó élvezet biztosan elbűvöli majd. Ezzel győzzük meg párunkat, keltsük fel érdeklődését! Néhány elemet, (odafigyelés, megértés, érzékiség, romantika, kívánság teljesítése...) az is beépíthet szexuális szokásaiba, aki semmilyen tanfolyamra nem jár. (mint jómagam) Egészen egyszerű dolgokkal, kisebb változtatásokkal meghökkentő eredmények érhetők el párkapcsolatunkban. Ne legyünk restek hát!
A tantra lehetővé teszi mindannyiunk számára, hogy leplezetlenül tudomásul vegyük saját kívánságainkat és igényeinket, és bizonyos helyzetekben egyértelmű "igen"-t vagy "nem"-et tudjunk mondani. Aki ezeket a tanokat magáévá teszi, az kevésbé manipulálható nemcsak szexuális téren, hanem egyéb élethelyzetekben is.
 
 
Folytatjuk!  
 
Szexi Anyu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexianyuci.blog.hu/api/trackback/id/tr761434100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása