Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Utolsó kommentek

  • Szexi Anyu: @liza79: Szia Liza! Az a helyzet, hogy én is kávéfogyasztó vagyok, megértem a problémádat. Nem tudnék meglenni nélküle... :-) Napi egy CSÉSZE elfogy... (2011.01.26. 16:21) Miért is?
  • liza79: Sziasztok! Most szeretném elkezdeni ezt a diétát, viszont kávézom és ez tilos, ráadásul másfél deci tejjel szoktam inni. Mi a tapasztalat, mikor a ... (2011.01.26. 16:04) Miért is?
  • Szexi Anyu: @MindenÉrdekesCsakKérdezniKell: Akár így is értelmezhető a bejegyzés... :) (2009.12.07. 20:23) Szex minden helyiségben
  • MindenÉrdekesCsakKérdezniKell: Akkor ez a loveroute? :) előszoba > konyha > nappali > hálószoba (2009.12.07. 20:00) Szex minden helyiségben
  • Szexi Anyu: @ardeacinerea: Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett a cikk! További szép napot! (2009.09.23. 14:27) A mindentudó ginseng
  • Utolsó 20

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ajánlott oldalak

www.tantra.lap.hu www.szexualterapia.eu www.furedi.hu www.erotika.lap.hu

"A szex az ember legéltetőbb energiája, és nem magát a célt kellene jelentenie. A szex vezethetne minket saját lelkünk felé."-OSHO

2009.10.30. 21:31 Szexi Anyu

A tantrikus férfi

Címkék: szex ejakuláció tantra siva tantrikus

Sziasztok!

Korábban már több bejegyzésben szót ejtettünk a tantrikus szexről. Ígértem, hogy lesz folytatás! Ennek szeretnék most eleget tenni. A következő bejegyzés címe nem más, mint…

 

A tantrikus férfi

„Siva maga a létezés, a halhatatlan isteni princípium. Siva maga a feltétlen, transzcendentális tudat. Siva az elme istensége, a jóga ura, a három világ mestere és a halál meghódítója. Az egész univerzumot Siva Saktija teremtette.” – Shiva Purana

Siva a kozmikus táncos, a mozdulat, mely forgásra készteti a bolygókat és az életet. A tantra tanítása szerint Siva (a Férfi) maga a tapasztalat, ismeri a módszereket, független, szabad, érzékeny, erős. Egyesíti magában a mágiát és a simogatást, a szex és csönd művészetét, a táncot és a metafizikus képességet. Minden Férfi felébresztheti (ezt kellene tenniük!:)) Siva (a Nő) sajátosságait. Ehhez egyik lépés, ha kellő figyelmet fordít Sivának! Uraim! Tegyék le a távirányítót! Életünk nem függhet egy focimeccstől! Nekünk Nőknek elegünk van az olyan Férfiakből, akik az élet kalandjait elvesztegetik a munka rutinjában, órákon át a tévét nézik, vagy a barátokkal iszogatnak! Igyekezzünk minél több időt tölteni életünk párjával! Meglátjátok, hogy ezáltal párkapcsolatotok transzcendentális változáson megy majd keresztül.

Mert hát mire is vágyunk mi Nők?! Általában egy érzéki, találékony, pozitív, gyöngéd, figyelmes Férfira. Ez egyszerű, nem igaz?! :) 

 

Mit tanít a tantra a Férfiaknak? Siva bölcs, pragmatikus, gyöngéd, szerelmes és ezeket a tulajdonságokat minden Nő értékeli. Erősítsd magad, ugyanakkor légy gyöngéd, már nem kell kemény kézfogással bizonyítani a kézfogásod. Férfi vagy, és ezt egy könnycseppel is kimutathatod! Felejtsd el a „Férfiak nem sírnak” közhelyet!  

„Hintsd el érzékenységet finom illatát, és tartsd ébren vágyad tüzét egész nap!” –Guillermo Ferrara

Erotikus pontok Rögtön kezdhetnénk is akár azzal, amire mindenki elsőre gondol… :) a lingával. Azaz, ha még szebben akarom magam kifejezni, akkor a varázspálcával. :) Azért található még más pont is, ilyenek például; a mell, a köldök, a száj, a kéz, az ánusz (a Férfi G-pontja) és a herék. Szépen lassan rájövünk, hogy a szexualitás nem csak egy ’pont’ köré csoportosul, hanem a szexuális energia ennél sokkal tágabb, olyan mint egy végtelen óceán. Ezeket a pontokat stimuláljuk érintéssel, csókkal, fújással, szopogatással. Ezek hatására megtelnek szexuális elektromágnesességgel.

A linga a motor, mely elosztja a vibrációt a test minden pórusa felé, azonban Sivának meg kell tanulnia eltávolítania az energiát nemi szerve területéről. Mit is jelent mindez? Egész egyszerűen annyit, hogy uralkodnia kell szexuális energiáin. Hogyan teheti ezt meg? Például a légzés segítségével! Ha Siva megtanul lélegezni, akkor megtanul késleltetni is, azaz megszakítani az ejakulációt személyes ereje segítségével.

 

Lássunk pár tippet az ejakuláció késletetésére 1- Érdemes kipróbálni a „mozdony-légzést”: gyors be- és kilégzés a szájon, mintha fújtatnánk. 2- A Férfi két ujjával szoríthatja a jobb mellbimbója fölött két centivel található pontot. 3- A tantra egyik módszere, ha a Férfi nyelvét a szájpadlásához szorítja.  4- Végül, a szorítás néven ismert, a szünethez hasonló forma. Hüvely-, mutató- és középső ujjal nyomást kell gyakorolni a makk kezdeténél található bőrre.

Itt jegyezném meg, hogy sok, a tantrát nem ismerő szexológus azt állítja, hogy az ejakuláció visszatartása veszélyes. Azonban a tantrikus bölcsesség 5000 évét nem lehet összehasonlítani a tudományos vizsgálatok 100 évével. Egyes tantra mesterek szerint a tudományos módszer szűklátókörű és helytelen alkalmazása miatt ezek nem ritkán egyszerű statisztikai adatok.

A tantra nem másra mint a tapasztalásra szólít fel. Próbálkozz, kísérletezz, mert ez az egyetlen valóság, melyet megismerhetsz, mert a megismeréshez tapasztalásra van szükség! „Stimuláld erotikus pontjaidat, vezesd el energiád, töltsd meg bőrödet tűzzel, szívedet békével, így a szex barátod lesz, nem pedig az urad.” –Guillermo Ferrara
Vonzerő A vonzerő nem máson, mint a feromonokon, Siva természetes illatán keresztül nyilvánul meg. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne tisztálkodjunk! Nem is értem, hogy sok Férfi miért hanyagolja el a személyes higiéniát… Legyünk jól ápoltak, kényeztessük testünket, de azt ne feledjük, hogy ami igazán csábító az az általad kibocsájtott energia és a saját rezgésed!

 

Kedvesek! Remélem, tudtam egy pár dologban segíteni. Jövök még ezzel a témával, megígérem! A fenti bejegyzést ajánlom Saktiknak és Siváknak egyaránt, mert mindenki találhat benne kedvére valót.

 

Ezzel kívánok minden szépet és jót! :)

 

Ha kérdésed van katt ide, segítek>>>

Szexi Anyu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexianyuci.blog.hu/api/trackback/id/tr681487711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása